Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Κομοτηνή

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Κομοτηνή με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη, Χρήστου Μέτιου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜΘ Υποστράτηγου Πασχάλη Συριτούδη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εγνατίας Οδού ΑΕ κ. Κωνσταντίνου Κουτσούκου, των Αστυνομικών Διευθυντών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας, Διοικητών Τμημάτων Τροχαίας και στελεχών της Εγνατίας Οδού ΑΕ.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν τα προβλήματα οδικής ασφάλειας που δημιουργούνται από τη διακίνηση παράνομων μεταναστών στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας και ο συντονισμός μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εγνατίας Οδού ΑΕ για την αντιμετώπισή τους.
Σε δήλωσή του ο κ. Μέτιος ανέφερε πως, «Η σύσκεψη οργανώθηκε στην έδρα της Περιφέρειάς μας μετά από συνεννόηση με τους κ. Συριτούδη και Κουτσούκο.
Στόχος της ήταν να εξεταστεί η συνεργασία ανάμεσα στην Ελληνική Αστυνομία και στην Εγνατία Οδό ΑΕ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων οδικής ασφάλειας που συνδέονται με την παράνομη μετανάστευση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος