Εσωκομματικές διαδικασίες στην τοπική ΝΔ Ροδόπης

Σε εκλογικούς ρυθμούς εισέρχονται οι οργανώσεις της ΝΔ σε όλη τη Χώρα, καθώς στις 24 Οκτώβρη θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέων οργάνων στις κατά τόπους οργανώσεις ΔΕΕΠ του κόμματος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο πρόεδρος Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, ανέφερε πως η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα ξεκινήσουν στις 29 Σεπτέμβρη και θα ολοκληρωθούν την 1η του Οκτώβρη.
«Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και για αυτό γίνεται μια διεκόλυνση μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί δια ζώσης τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, για όσους δεν θα μπορούν για κάποιο λόγο να μετακινηθούν. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι κάτι καινοτόμο, η τεχνολογία ήλθε για να μείνει με την εμφάνιση της πανδημίας και επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια θα είναι τα επιδημιολογικά στοιχεία την ημέρα της ψηφοφορίας , θα εφαρμόσουμε και αυτή την καινοτόμο πρακτική, που τόσο βοήθησε σε πολλά θέματα της ζωής μας», υπογράμμισε ο κ. Βεζυργιαννίδης.
Απαντώντας σε ερώτηση αν οι εσωκομματικές εκλογές στοχεύουν στην ανανέωση των ανθρώπων που θα καλύψουν τις θέσεις, τόνισε πως αυτό έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό και στις προηγούμενες εσωκομματικές διαδικασίες και αυτό που θα επιχειρείται πάντα, καθώς είναι καλός ο συνδυασμός της φρεσκάδας των νέων ανθρώπων με την πολύτιμη πείρα των παλιότερων στελεχών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος