ΕΣΗΕΜΘ: Τρεις δημοσιογράφοι παρουσιάζουν τα βιβλία τους στη 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου

Τρεις δημοσιογράφοι- συγγραφείς παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στη 18η Διεθνή Έκθεση βιβλίου της Θεσσαλονίκης. Αρχή με την παρουσίαση της β΄ έκδοσης του βιβλίου του Γιάννη Παντελάκη Los buenos antifascistas από τις εκδόσεις “Θεμέλιο” την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, και ώρα 20.00, στο εκθεσιακό κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO, Αίθουσα ΖΩΗ ΚΑΡΕΛΛΗ, Περίπτερο 14.

Πρόκειται για την ιστορία των Ελλήνων εθελοντών του ισπανικού Εμφυλίου μέσα από τα άγνωστα αρχεία των Διεθνών Ταξιαρχιών. Συζητούν οι: Νίκος Μαραντζίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, πολιτικός επιστήμονας, και Νίκος Καρράς, πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης. Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Ρούμπος.

Συνέχεια με το βιβλίο του Μιχάλη Ψύλου, «Δεσποινίς Στεφανόπολι», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη θα παρουσιαστεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στην αίθουσα Ζωή Καρέλλη στις πέντε το απόγευμα. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Γεωργία Λοτσοπούλου. Ενώ θα μιλήσουν οι: Ροδούλα Τσιότσιου, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Δήμητρα Κογκίδου καθηγήτρια του ΑΠΘ και Καλυψώ Γούλα, Δικηγόρος.

ΕΣΗΕΜΘ:  Τρεις δημοσιογράφοι παρουσιάζουν τα βιβλία τους στη 18η Διεθνή Έκθεση ΒιβλίουΤέλος, την Κυριακή ο Κωνσταντίνος Δ. Γουσίδης παρουσιάζει το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο: «Ζωγραφίζοντας ήχους», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ταξιδευτής». Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, στις 19.00, στο Φιλολογικό Καφενείο, Περίπτερο 13.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος