ΕΣΗΕΜ-Θ: Στάση εργασίας για Γενική Συνέλευση των μελών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει στάση εργασίας την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 από τις 10.00 έως τις 15.00 σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, τα γραφεία Τύπου και κάθε χώρο εργασίας.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί για να διευκολύνει την συμμετοχή των συναδέλφων στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΜ-Θ που θα γίνει την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, και ώρα 10 πμ στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» (ΔΕΘ, περίπτερο 8).

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα νομοθετημένα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19 που ισχύουν έως σήμερα, πρόσβαση στον χώρο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης έχουν αποκλειστικά τα μέλη που διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης του τελευταίου εξαμήνου. Για τα μέλη που δεν
διαθέτουν τα παραπάνω και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση θα υπάρξει πρόβλεψη διαδικτυακής συμμετοχής και ψηφοφορίας.

Οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν απομακρυσμένα στη Γενική Συνέλευση μπορούν να εγγραφούν συμπληρώνοντας αυτήν την ψηφιακή Δήλωση έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021.

Οδηγίες για τη συμμετοχή στη διαδικασία και τη διαδικτυακή ψηφοφορία θα σταλούν ηλεκτρονικά σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος