Εργατικό Κέντρο Ξάνθης: “Νομοσχέδιο οδοστρωτήρας, βάρβαρο για τη ζωή των ανθρώπων »

«Καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή το Νομοσχέδιο. Είναι Νομοσχέδιο οδοστρωτήρας, βάρβαρο για τη ζωή των ανθρώπων » δήλωσε ο Άγγελος Μπεμπεκίδης, πρόεδρος του Εργατικoύ Κέντρου Ξάνθης σημειώνοντας ότι «υπήρξαν αγώνες χρόνων και θυσίες εργαζομένων για όλα όσα καταργούνται».

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» τόνισε ότι στις 10 Ιουνίου οι πολίτες βγήκαν στο δρόμο αντιλαμβανόμενοι ότι αυτά που έρχονται είναι δυσοίωνα και εξήγησε: «Καταργείται το οκτάωρο, θα διαλύσουν τα συνδικάτα. Πολλά κρύβονται κάτω από το τραπέζι. Δεν μπορούμε να πάμε διακοπές αυτές που πρέπει και αυτοί λένε ότι θα πηγαίνουμε διακοπές μια εβδομάδα παραπάνω. Έχουμε την οικονομική δυνατότητα να το κάνουμε τώρα;».

Ο κος Μπεμπεκίδης υποστήριξε ότι: «Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα, όλοι μιλούσαν και έκαναν διαπιστώσεις. Κι έρχεται αυτή η Κυβέρνηση να τα ισοπεδώσει όλα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι για τα προβλήματά μας να παλεύουμε» προσθέτοντας “Οι προτάσεις μας ήταν ουσιαστικές: Οκτάωρο, υπερωρίες πληρωμένες. Λένε πρέπει να συμφωνεί ο εργαζόμενος με τον εργοδότη, κι αυτά γνωρίζουμε καλά ότι είναι κοροϊδίες.» Προέβλεψε μάλιστα ότι σε λίγο καιρό η Κυβέρνηση θα φέρει νέο ασφαλιστικό.

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει και ένα μήνυμα: «Αν είμαστε ενωμένοι τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα. Δυστυχώς κάποιες ηγεσίες δεν το βλέπουν έτσι» καταλήγοντας με τη σημείωση ότι: “Ο αγώνας είναι μαραθώνιος, θα τρέχουμε όσοι κι αν μείνουμε”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος