Εργατικό Κέντρο Ξάνθης: Οι εργαζόμενοι και με την Πανδημία παραμένουν πάντα στην πρώτη γραμμή

«Οι εργαζόμενοι παραμένουν πάντα στην πρώτη γραμμή και με την Πανδημία. Είτε είναι ιδιωτικός τομέας, είτε δημόσιος, Νοσοκομεία, super market, βιομηχανίες» παρατηρεί ο κος Άγγελος Μπεμπεκίδης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και δηλώνει στεναχωρημένος με τα προβλήματα που του μεταφέρουν συνάδελφοί του από τον εργασιακό τους χώρο.

«Παρά τις οδηγίες ότι θα πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός υπάρχουν ακόμη ασυνείδητοι εργοδότες οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα στους εργαζόμενους» δήλωσε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες»(14-10-2021).

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα είχε μια καταγγελία από μια συνάδελφο του σύμφωνα με την οποία ο εργοδότης ζητούσε πίσω το επίδομα αδείας. Σε αυτό το σημείο υπενθύμισε ότι υπήρξαν πολλές καταγγελίες για πολλά περιστατικά παλιότερα με εργοδότες που ζητούσαν και έπαιρναν πίσω στο δώρο.

Με αφορμή την πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη με την παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, του κ. Χ. Σταϊκούρα ο κος Μπεμπεκίδης σχολίασε την αναφορά του ότι «οι εργοδότες στην ΠΕ Ξάνθης την περίοδο της Πανδημίας ενισχύθηκαν με το ποσό των 100 εκ. ευρώ» ρωτώντας: «Πώς γίνεται οι εργαζόμενοι να μην στηρίζονται;»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος