Επίσκεψη του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ στα γραφεία του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ

Επίσκεψη του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ στα γραφεία του συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger – ΔΑΔΑΑ πραγματοποιήθηκε χθες στην Κομοτηνή.

Ήδη από το 2016 και το 2019 ο Ιλχάν Αχμέτ είχε καταθέσει αναφορές και ερωτήσεις σε υπουργούς των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. για την ενίσχυση της παράλληλης στήριξης στις εκπαιδευτικές βαθμίδες του νομού Ροδόπης, πάντοτε σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της εκπαίδευσης και τους ανθρώπους του ΔΑΔΑΑ.

Σε δηλώσεις τους με την ευκαιρία της σημερινής τους συνάντησης ο βουλευτής Ροδόπης και ο πρόεδρος του συλλόγου ΔΑΔΔΑ δήλωσαν:
Ιλχάν Αχμέτ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Βαγγέλη Λαφτσή, την Εύη Εξακοΐδου και όλα τα μέλη του δ.σ. που μου έκαναν την τιμή σήμερα να με δεχτούν στον σύλλογό τους, να ενημερωθώ για τα καινούργια τους πρότζεκτ και για τα προβλήματά τους και πώς μπορούμε από το πόστο που μας έχει δώσει ο ελληνικός λαός στην Βουλή να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα θέματά τους, να τους βοηθήσουμε και να βοηθήσουμε αυτούς τους συνανθρώπους μας, αυτά τα παιδιά μας προκειμένου να έχουν μία καλύτερη μόρφωση, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και γενικά να ενταχθούν στην κοινωνία με ομαλό και ισότιμο τρόπο. Προσβλέπουμε σε μια κοινωνία ισότητας χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις».

Βαγγέλης Λαφτσής: « Εκείνο που θα θέσουμε στον κ. Ιλχάν είναι το θέμα που αφορά τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε πολύ περισσότερο τον κόσμο μας. Έχουμε εγγεγραμμένους πολλούς μουσουλμάνους, αυτό μας τιμά ιδιαίτερα και θα χαρούμε να κάνουμε περισσότερη δουλειά και σε αυτούς.
Σε ό,τι αφορά τις δράσεις, αυτές δεν σταματούν ποτέ. Θέλουμε όλη την κοινωνία να είναι πιο κοντά μας. Όχι στα λόγια, στα έργα».

Στις προτάσεις δε του βουλευτή για το εκπαιδευτικό σύστημα που κατέθεσε στο πλαίσιο της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη περιλαμβάνεται και η επέκταση του θεσμού της παράλληλης στήριξης και στους εκπαιδευτικούς του μειονοτικού προγράμματος ΠΕ 73, γεγονός που η υπουργός Παιδείας δεν έχει κάνει έως σήμερα αποδεκτό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος