Επίσκεψη Δημοτικών Συμβούλων στον Ίμερο της Ροδόπης

Επίσκεψη στον Ίμερο της Ροδόπης και στην παραλία Ιμέρου πραγματοποίησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρωνείας Σαπών Μιχάλης Βασιλειάδης και Παναγιώτης Παπαδόπουλος. “Μια ξεχωριστή περιοχή απείρου κάλους που θα μπορούσε αυτή την περίοδο να προσδώσει παραπάνω προστιθέμενη αξία στην τοπική κοινωνία αλλά και έσοδα για τον Δήμο μας. Ο παράκτιος και παραθαλάσσιος τουρισμός και τον τρόπο με τον οποίο αυτός λειτουργεί επικουρικά για την οικονομική ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής.” τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι δύο αιρετοί δημοτικοί σύμβουλοι. Παράλληλα, σημειώνουν ότι: “Η πραγματικά πολύ ουσιαστική εθελοντική παρέμβαση του συναδέλφου Παπαδόπουλου Παναγιώτη κατέδειξε ότι με απλή λογική μπορούμε να αναδείξουμε τόσο την περιοχή μας, και πως τα προβλήματα μπορούμε να τα λύσουμε αρκεί να το θέλουμε.”

Επίσκεψη Δημοτικών Συμβούλων στον Ίμερο της ΡοδόπηςΌπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση: “Αυτό που αναδεικνύεται είναι ότι τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερες, είναι οι υποδομές οι οποίες αναπτύσσονται για να προσελκύουν πλήθος τουριστών. Ο τουρισμός πλέον δεν περιορίζεται μόνο σε μερικούς μήνες τον χρόνο αλλά εκτείνεται σε ολόκληρο τον χρόνο εφόσον έχουν ανευρεθεί τρόποι να τον υποστηρίζουν. Κάτι τέτοιο έχει αποδειχτεί αρκετά ελπιδοφόρο μιας και η χώρα μας γενικά αλλά ο Δήμος μας ειδικά ενδείκνυται τόσο για παραθεριστικό τουρισμό όσο και για εναλλακτικό τουρισμό.”

Παρόμοιες επιτόπιες επισκέψεις στην παραλιακή ζώνη του Δήμου θα συνεχιστούν με στόχο να αναδειχθούν τα ζητήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης για το καλό των δημοτών. Δείτε εδώ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΙΜΕΡΟ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος