Επισκέψεις από Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ -ΚινΑλ στην αγορά της Κομοτηνής

«Πάλης ξεκίνημα καινούργιοι αγώνες» δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ ΚινΑΛ Ροδόπης, ο κος Γιώργος Μανανάς μιλώντας για τις επισκέψεις, που πραγματοποίησε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του Κινήματος στη Ροδόπη και είχε έτσι την ευκαιρία να βρεθεί σε επαφή με επαγγελματίες, αλλά και καταναλωτές στην αγορά της Κομοτηνής.

“Είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία του ΠΑΣΟΚ όχι όμως και για την πορεία της χώρας” ανέφερε προσθέτοντας πως στόχος αυτής της εξωστρέφειας είναι να κατατεθούν προτάσεις, να καταγραφούν προβλήματα αλλά και να ακούσουν τον κόσμο γιατί όπως σημείωσε “είναι πολύ σημαντικό να ακούει κανείς τους πολίτες”.

Με την παρουσία του Αντώνη Σαουλίδη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και αντιδήμαρχος του Δήμου Νεάπολης Συκεών, του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ, του Δάμωνα Δαμιανού έγινε και σύσκεψη με τη διευρυμένη Νομαρχιακή, αλλά και πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους προέδρους των επιμελητηρίων της Ροδόπης (Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, Εμπορικό και Βιομηχανικό), τους κ.κ. Αντώνη Γραβάνη και Νίκο Αγγελίδη.
Ακολούθησε μια «χρήσιμη» σύσκεψη όπως την ονόμασε με τα μέλη της ΝΕ και συναντήσεις στην αγορά. «Μοιράσαμε φυλλάδια, καταθέσαμε τις προτάσεις μας και ήταν για εμάς κάτι πολύ εποικοδομητικό» σημείωσε ο κος Μανανάς ικανοποιημένος από την αποδοχή του κόσμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος