Επιχειρηματίες στον Νέστο ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον τουρισμό

Τις δυνάμεις τους έχουν ενώσει επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής κοντά στον ποταμό Νέστο, με στόχο να δημιουργηθεί ένας νέος τουριστικός προορισμός «Νεστοχώρια», κατά το Πομακοχώρια, Μαστιχοχώρια και Ζαγοροχώρια.

Στην ΕΡΤ μίλησε ο ιδιοκτήτης τουριστικής μονάδας στο Παρανέστι Δράμας, Γαβριήλ Γαβριηλόγλου, ο οποίος ανέφερε την προσπάθεια ενός κοινού τοπικού σήματος, το οποίο έτυχε μεγάλης αποδοχής από το κοινό καθώς γνωστοποιήθηκε από Δημοσιογράφο του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Στην πρότασή μας για τα Νεστοχώρια συμπεριλαμβάνουμε την τουριστική διαδρομή με το τραίνο μεταξύ  Ξάνθης-Δράμας για την θέα των Θρακικών Τεμπών, το παρθένο δάσος του Φραγκτού και τα περίφημα ιαματικά νερά στα Θερμιά. Θέλουμε και άλλους επαγγελματίες μαζί μας όπως και τους Δημάρχους και την Περιφέρεια, για να προχωρήσει η πρόταση μας και να υλοποιηθεί, αποκτώντας η περιοχή μας την επισκεψιμότητα που της αξίζει, καθώς αυτά δεν μπορεί να τα δει κάποιος επισκέπτης σε άλλα μέρη της Ελλάδας», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Γαβριηλόγλου.

Σύνταξη: Βασιλική Μαχαίρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος