ΕΟΣ Κομοτηνής: Διαφήμιση για τον τόπο μας οι αγώνες αναρρίχησης

«Οι αγώνες αναρρίχησης ήταν διαφήμιση για τον τόπο μας» δήλωσε ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής, Θωμάς Καλλογιαννίδης με αφορμή τη συμμετοχή δέκα ορειβατικών συλλόγων από όλη τη χώρα στο 1ο Κύπελλο Αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή.

ΕΟΣ Κομοτηνής: Διαφήμιση για τον τόπο μας οι αγώνες αναρρίχησης «Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται, υπάρχει έλλειψη υποδομών, το έχει επισημάνει και η Ελληνική Ορειβασία Αναρρίχησης» δήλωσε ο πρόεδρος. Παράλληλα, σημείωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ότι θα απευθυνθούν στις Αρχές, στο Δήμαρχο, στον Περιφερειάρχη αν.Μ.Θ. και στον αντι-περιφερειάρχη Ροδόπης με κύριο αίτημα τη δημιουργία μιας πίστας αναρρίχησης στην Κομοτηνή.

ΕΟΣ Κομοτηνής: Διαφήμιση για τον τόπο μας οι αγώνες αναρρίχησης«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είναι θετικό» είπε και σημείωσε «ελπίζουμε να προωθηθεί το αίτημα μας και με την βοήθεια της ΕΟΑ και της γενικής γραμματείας αθλητισμού να το υλοποιήσουμε».
Παράλληλα, ο κος Καλογιαννίδης σημείωσε ότι «Το άθλημα της αγωνιστικής αναρρίχησης είναι ολυμπιακό. Μαζί με την κολύμβηση είναι από τα καλύτερα αθλήματα για τα παιδιά, για σωματική ανάπτυξη, νευρολογική, μυική κ.α. Βοηθάει στην εξέλιξη των παιδιών».
Στον Ορειβατικό Σύλλογο Κομοτηνής αυτή τη στιγμή σαράντα παιδιά ασχολούνται με την αναρρίχηση. «Εάν υπάρχουν υποδομές, σίγουρα θα ασχοληθεί περισσότερος κόσμος» είπε σημειώνοντας ότι “στη Ροδόπη υπάρχουν τρία αναρριχητικά σημεία, στη Στρύμη και στα Σύμβολα, οργανωμένα με ιδιωτική πρωτοβουλία» με τη βεβαιότητα ότι: « Κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε και καλύτερα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος