Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» εορτάστηκε χθες (19 Ιουνίου 2022), Κυριακή των Αγίων Πάντων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, όπου τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου κ. Κωνσταντίνου Σκούμα.

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, για την επιβράβευση τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν εκπρόσωποι θρησκευτικών, πολιτικών, δικαστικών και στρατιωτικών αρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς επίσης απόστρατοι και εν ενεργεία Αστυνομικοί.

Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις έδρες και των υπολοίπων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος