Δεκαοκτώ νέα κρούσματα κορονοϊού στη Ροδόπη ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή ο ΕΟΔΥ. 15,57 ο μ.ο. των κρουσμάτων τις τελευταίες επτά ημέρες και 16,07 τα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους.
Στην ΠΕ Ξάνθης ανακοινώθηκαν πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού. 9,86 ο μ.ο. των κρουσμάτων τις τελευταίες επτά ημέρες και 4,5 τα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους. 76 τα νέα κρούσματα στην Αν.Μ.Θ.
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.718.Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 52, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 8.885 θάνατοι. Το 95.6% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 780 (63.6% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη.
Αύριο Δευτέρα 12 Απριλίου θα πραγματοποιούνται έλεγχοι από δύο συνεργεία του ΕΟΔΥ. Το ένα θα βρίσκεται στην πλατεία Ειρήνης τις ώρες 10:00 με 15:00. Το άλλο συνεργείο θα πραγματοποιήσει ελέγχους μέσα από το αυτοκίνητο στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής τις ώρες 10:00 με 15:00.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος