Εντείνει τα μέτρα προστασίας από τον Covid 19 ο δήμος Αρριανών

Εντείνει τα μέτρα προστασίας και τις προσπάθειες του ενόψει τις φθινοπωρινής περιόδου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 ο δήμος Αρριανών.

“Η δημοτική αρχή εργάζεται καθημερινά για να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφάλειας, στην παρούσα περίοδο κορύφωσης των κρουσμάτων του κορονοϊού και την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων της περιοχής.” τονίζει ο δήμαρχος Αρριανών Αχμέτ Ριτβάν.

“Με μεγάλη προσοχή παρακολουθούμε την εξέλιξη των κρουσμάτων στο τέλος του καλοκαιριού καθώς και τις οδηγίες όλων των αρμόδιων φορέων για να εξασφαλίσουμε στον μέγιστο βαθμό την προστασία των πολιτών μας.” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και σημειώνεται ότι για αυτό τον σκοπό έχουν ήδη δρομολογηθεί και προγραμματίζονται μια σειρά ενεργειών και προμηθειών από την πλευρά της δημοτικής αρχής.

Ειδικότερα, δρομολογείται:
Πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες του Covid-19 στην υπηρεσία καθαριότητας και την τεχνική υπηρεσία.
Πρόσληψη εικοσιέξι (26) σχολικών καθαριστριών για τις ανάγκες των 44 σχολικών μονάδων σε όλη την επικράτεια του Δήμου.
Διαρκής προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας και ατομικής υγιεινής.
Προμήθεια αντισηπτικών σημείων που λειτουργούν με ποδοχειρισμό χωρίς επαφή με το χέρι.
Σήμανση των δημοτικών υπηρεσιών για την τήρηση των μέτρων προστασίας δημοτών και προσωπικού όπως χρήση μάσκας, αποστάσεις μεταξύ ατόμων, τήρηση συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας.
Άμεση συνεργασία με την ΚΕΔΕ για την προμήθεια μασκών για τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό.
Διανομή τροφίμων και βασικών υλικών του ΤΕΒΑ με κατ’ οίκον παράδοση στους δημότες.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση: “Η δημοτική αρχή εργάζεται καθημερινά για να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφάλειας, στην παρούσα περίοδο κορύφωσης των κρουσμάτων του κορονοϊού και την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων της περιοχής.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ