Ενεργειακό Φόρουμ στη Θράκη στα πρότυπα αυτού των Δελφών πρότεινε ο Ε. Στυλιανίδης

Ο Βουλευτής της ΝΔ στη Ροδόπη και πρώην υπουργός, Ευριπίδης Στυλιανίδης, ανακοίνωσε αποκλειστικά στο περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΜ-Θ, πως στα τέλη του μήνα θα γίνει μια εκδήλωση στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της διπλωματίας των αγωγών Ενέργειας που θα διαπερνά όλους τους αγωγούς ενέργειας –ΤΑΠ IGB, τα νέα εργοστάσια παραγωγής ρεύματος στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής-με στόχο την ανάπτυξη και την ενεργειακή ασφάλεια της περιοχής.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Στυλιανίδης, ο οποίος εργάζεται για την δρομολόγηση διοργάνωσης ενός φόρουμ στη Θράκη, μετά από πρότασή του στους διοργανωτές του φόρουμ των Δελφών, αυτή η εκδήλωση στο τέλος του Μαΐου, θα είναι ο προπομπός της τελικής διοργάνωσης του φόρουμ στην Θράκη, που σίγουρα θα έχει έναν τεράστιο ενεργειακό παρονομαστή.

Εξ άλλου αναφέρθηκε στην εκδήλωση ομιλία που θα γίνει στην Αθήνα του πολιτιστικού Συλλόγου Παρνασσός, στο πλαίσιο των Ελευθερίων της Κομοτηνής, όπου θα είναι καλεσμένος ως ομιλητής ο κ. Στυλιανίδης, με την ιδιότητα όμως ως καθηγητού Πανεπιστημίου και όχι με αυτήν του πολιτικού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος