“Ένα παιδί περιμένει… εσένα για να κάνει Ανάσταση”

συμπλήρωμα πόρων με το  πρόγραμμα των Νέων Αγροτών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ δίνεται βάρος στην Κλιματική Αλλαγή, στην προστασία του εδάφους και στο περιβάλλον.

Επίσης ένα νέο στοιχείο είναι πως θα πρέπει να τηρηθούν υποχρεωτικά 9 προϋποθέσεις, όπως η διατήρηση αναλογίας βοσκοτόπων με καλλιεργήσιμες εκτάσεις, η προστασία των υγροτόπων και περιοχών Νατούρα και η απαγόρευση της μετατροπής, ή άροσης βοσκοτόπων σε Νατούρα.

Ένα ακόμα νέο στοιχείο είναι τα 10 οικολογικά σχήματα που θα πρέπει να ισχύουν σε μια καλλιέργεια  και μάλιστα από φέτος.

Σε ισχύ η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2022, Mέτρο 4: «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού», Υπομέτρο 4.1: «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις», Δράση 4.1.5: «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων» – Σχέδια βελτίωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν μία αίτηση στήριξης, ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο http://www.ependyseis.gr,  έως 16/05/2023.

Εκδηλώσεις-Σύλλογοι-Δομές

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Σαππών των Παιδικών Χωριών SOS διοργανώνουν  την πασχαλινή δράση «Ένα παιδί περιμένει… εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που υποστηρίζουν τα Κέντρα.

H δράση πραγματοποιείται για δέκατη χρονιά, με την τοπική κοινωνία να ανταποκρίνεται θερμά, κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος έως της 7 Απριλίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν μπορούν να απευθύνονται   στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού καιΟικογένειας Κομοτηνής (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 18:00)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος