Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής:Εμβολιαζόμαστε-Κερδίζουμε τη ζωή μας

Συνεχίζεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής η προσπάθεια ενίσχυσης του ποσοστού εμβολιαστικής κάλυψης της Ροδόπης, τονίζοντας την ανάγκη εμβολιασμού πρώτα στα ίδια του τα μέλη και εν συνεχεία στους πελάτες τους, στο αγοραστικό κοινό.

“Όλοι μαζί στην προσπάθεια του γενικού εμβολιασμού, προκειμένου να λειτουργήσει ομαλά η αγορά” τονίζει σε μήνυμά της καλώντας τα μέλη της, τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, να προμηθευτούν από τον Εμπορικό Σύλλογο το ενημερωτικό αυτοκόλλητο που έχει τυπώσει η ΕΣΕΕ.

“Με το περιεχόμενο, υπενθυμίζεται το αυτονόητο: “Εμβολιαζόμαστε. Μένουμε Ασφαλείς. Κερδίζουμε τη ζωή μας”, είχε δηλώσει πρόσφατα στην ΕΡΤ Κομοτηνής, η πρόεδρος του Συλλόγου, η Κυριακή Κωνσταντινίδου, ενώ η πρόεδρος του Σωματείου Ένδυσης Υπόδησης, Σταυρούλα Πεχλεβάνη είχε διαβεβαιώσει ότι “τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό εντός των καταστημάτων τηρούνται από τους καταστηματάρχες αλλά και τους πελάτες”.

Ήδη έχει τοποθετηθεί στις προθήκες, στις βιτρίνες και στις εισόδους σε πολλά καταστήματα της πόλης ως μια κάθε άλλο παρά ενοχλητική υπενθύμιση προς τους πελάτες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος