Εκδήλωση συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για τους υγειονομικούς σε αναστολή

Εκδήλωση συμπαράστασης και συγκέντρωσης χρημάτων για τους Υγειονομικούς που είναι σε αναστολή εργασίας από την 1η του Σεπτέμβρη, διοργανώνεται το προσεχές Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία της Κομοτηνής.Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτριος Κούβελας, και ο καθηγητής ποινικού Δικαίου, Κωνσταντίνος Βαθιώτης. Την εκδήλωση στηρίζει και η Δημοτική παράταξη “Σπάρτακος” και από την πλευράς τους θα τοποθετηθούν οι Κώστας Καραΐσκος και Νεκτάριος Δαπέργολας.
Οι ομιλητές θα αναφερθούν στο θέμα του εμβολιασμού και θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις του κόσμου, για το πόσο αποτελεσματικό είναι, αλλά και για την υποχρεωτικότητα που πλέον είναι πια ορατή και για άλλες κατηγορίες πολιτών.
Ομάδα από τους υγειονομικούς έχει επισκεφθεί το Δήμο Κομοτηναίων, για την αναζήτηση τρόπων οικονομικής βοήθειας των υγειονομικών που είναι σε αναστολή, καθώς οι λογαριασμοί, οι φόροι και οι υποχρεώσεις των ιδίων και των οικογενειών τους, δεν έχουν μπει σε αναστολή, αλλά τρέχουν όλοι οι λογαριασμοί, όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, η πρώην προϊσταμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κομοτηνής, Μαρία Κουρτούμα. “Πολλοί από τους συναδέλφους μας αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και έχουν οικογένειες με μικρά παιδιά και χρειάζονται οικονομική βοήθεια”, υποστήριξε η κ. Κουρτούμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος