Ε.Βασιλειάδη: Να αντέχουμε σε δύσκολους καιρούς

Έτοιμη να παρουσιάσει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο θα είναι σε λίγο καιρό η Κομοτηναία καλλιτέχνης, κα Ελένα Βασιλειάδη που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σε ένα διάλειμμα της εντατικής δουλειάς που κάνει με τους συνεργάτες της βρέθηκε στην πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, στην Κομοτηνή. Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή: «Καθημερινές Ιστορίες» τραγούδησε το «Αντέχω», από την νέα της δουλειά που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Μια αντοχή που συχνά πυκνά χρειάστηκε να επιστρατεύσουν εκείνη και οι συνάδελφοί της τους τελευταίους μήνες λόγω του κορονοϊου.

«Πολλά ακυρώθηκαν, συναυλίες, εμφανίσεις, συνεργασίες. Ειδικά στη ζωή των καλλιτεχνών ήρθαν τα πάνω κάτω λόγω του κορονοϊου» είπε η σεμνή ερμηνεύτρια μιλώντας για το χώρο της που έχει πληγεί. Ωστόσο, πάντα αισιόδοξη βλέπει και την άλλη πλευρά του νομίσματος. «Μένοντας μακριά από τις εμφανίσεις είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με το δημιουργικό κομμάτι, οπότε σε λίγο καιρό θα μπορέσω να παρουσιάσω τον πρώτο δισκογραφικό μου δίσκο με τίτλο: «Δύσκολοι καιροί »»αποκάλυψε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα: «Να αντέχουμε!» προσθέτοντας: «Να αντέχουμε, να δημιουργούμε, να μην χάνουμε το κέφι μας για ζωή!»

Φώτο:Ελένη Βασιλειάδη, ρεπορτάζ κείμενο-φωτογραφία-video:Μαρία Νικολάου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ