Ε.Βασιλειάδη: Να αντέχουμε σε δύσκολους καιρούς

Έτοιμη να παρουσιάσει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο θα είναι σε λίγο καιρό η Κομοτηναία καλλιτέχνης, κα Ελένα Βασιλειάδη που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σε ένα διάλειμμα της εντατικής δουλειάς που κάνει με τους συνεργάτες της βρέθηκε στην πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, στην Κομοτηνή. Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή: «Καθημερινές Ιστορίες» τραγούδησε το «Αντέχω», από την νέα της δουλειά που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Μια αντοχή που συχνά πυκνά χρειάστηκε να επιστρατεύσουν εκείνη και οι συνάδελφοί της τους τελευταίους μήνες λόγω του κορονοϊου.

Ε.Βασιλειάδη: Να αντέχουμε σε δύσκολους καιρούς«Πολλά ακυρώθηκαν, συναυλίες, εμφανίσεις, συνεργασίες. Ειδικά στη ζωή των καλλιτεχνών ήρθαν τα πάνω κάτω λόγω του κορονοϊου» είπε η σεμνή ερμηνεύτρια μιλώντας για το χώρο της που έχει πληγεί. Ωστόσο, πάντα αισιόδοξη βλέπει και την άλλη πλευρά του νομίσματος. «Μένοντας μακριά από τις εμφανίσεις είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με το δημιουργικό κομμάτι, οπότε σε λίγο καιρό θα μπορέσω να παρουσιάσω τον πρώτο δισκογραφικό μου δίσκο με τίτλο: «Δύσκολοι καιροί »»αποκάλυψε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα: «Να αντέχουμε!» προσθέτοντας: «Να αντέχουμε, να δημιουργούμε, να μην χάνουμε το κέφι μας για ζωή!»

Φώτο:Ελένη Βασιλειάδη, ρεπορτάζ κείμενο-φωτογραφία-video:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος