Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του πανεπιστημίου του Τενεσί των ΗΠΑ, Zoi A. Traga Philippakos, είναι η προσκεκλημένη ομιλήτρια της δεύτερης διαδικτυακής διάλεξης του Colloquium του Εργαστηρίου Γλωσσολογίας «ΣυνΜόρΦωση», του Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026.
Το θέμα της ομιλίας, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στις 18:30, είναι: «Developing Strategic Readers and Writers: The Role of Continuous Goal Setting in Genre-Based Instruction».
Ο σύνδεσμος παρακολούθησης είναι: Meeting ID: 882 2371 6883 | Passcode: 892076
Λίγα λόγια για την ομιλήτρια
Η Δρ Zoi A. Traga Philippakos είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο University of Tennessee, Knoxville, και Διευθύντρια του προγράμματος Literacy Specialist. Κατέχει διδακτορικό στον Γραμματισμό από το University of Delaware και η έρευνά της επικεντρώνεται στις συνδέσεις ανάγνωσης-γραφής, στις στρατηγικές διδασκαλίας και στις τεκμηριωμένες πρακτικές γραμματισμού. Έχει πλούσιο δημοσιευμένο έργο, έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις, και είναι μέλος του Δ.Σ. της International Literacy Association.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος