Δήμος Ξάνθης: Σημαντική διάκριση η εκλογή του Ν. Νικολόπουλου στην ΕΟΚ

Σημαντική διάκριση για τον Δήμο Ξάνθης, αλλά και ένα ουσιαστικό βήμα για την ανάπτυξη και ανοδική πορεία του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί η εκλογή του «δικού μας» Νίκου Νικολόπουλου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στη θέση του Γενικού Γραμματέα σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης.

“Ο Νίκος Νικολόπουλος υπηρετεί με προσήλωση και υπευθυνότητα το μπάσκετ επί τέσσερις δεκαετίες, στην αρχή ως αθλητής και αργότερα, ως προπονητής, αλλά και ως παράγοντας, αποδεικνύοντας με αυτήν την πορεία όχι μόνον τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για το άθλημα, αλλά και την πεποίθηση ότι αυτό μπορεί να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί πάνω σε γερές και υγιείς βάσεις” τονίζεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι: “Έδωσε ώθηση στο τοπικό μπάσκετ και άφησε το «αποτύπωμά του» σε ολόκληρη την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη, ως πρόεδρος της ΕΣΑΚΑΜΑΘ, δίνοντας έμφαση στο «κύτταρο» του αθλήματος, δηλαδή, στο ερασιτεχνικό σωματείο και την ενίσχυση των υποδομών του”.

Στην ίδια ανακοίνωση ο κος Νικολόπουλος χαρακτηρίζεται “μαχητικός και οραματιστής, ακούραστος και επίμονος, ένθερμος υποστηριχτής του στρατηγικού σχεδιασμού και της μεθοδικής και προσεκτικής υλοποίησης των στόχων, ο Νίκος Νικολόπουλος απέδειξε όλα τα χρόνια ότι τα σημαντικά αυτά στοιχεία που διαθέτει δεν αφήνονται ούτε στο… ταρτάν ούτε στα γραφεία των αθλητικών σωματείων ή της Ομοσπονδίας”.

Και η ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης καταλήγει: “Τον συγχαίρω για τη στάση που επέδειξε σε όλη τη δημόσια πορεία του. Γιατί, η σημαντική θέση που κατέλαβε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποδεικνύει ότι η σκληρή και συστηματική δουλειά, όταν μάλιστα συνοδεύεται από οραματισμό και ανιδιοτέλεια, μπορεί να οδηγήσει στην επίτευξη κάθε σοβαρού και υγιούς στόχου, που έχει ως βασικό πρόσημο, την ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου”. Με τη σημείωση ότι: “Ο Νίκος Νικολόπουλος… «δίνει πάσα» στους συνοδοιπόρους του, για την ανανέωση και την ανάπτυξη της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Εμείς, δεν μπορούμε, παρά να είμαστε υπερήφανοι και αισιόδοξοι για το μέλλον”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος