Δήμος Μαρωνείας Σαπών: Εργασίες και παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές

Δήμος Μαρωνείας Σαπών: Εργασίες και παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομέςΕργασίες και παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές την τελευταία περίοδο πραγματοποίησε ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών. Εργασίες έγιναν στο κλειστό Γυμναστήριο Σαπών, στο ανοιχτό Δημοτικό Στάδιο Σαπών, στο κλειστό Δημοτικό Γήπεδο Ξυλαγανής και στο ανοιχτό Δημοτικό Γήπεδο Προσκυνητών.

Δήμος Μαρωνείας Σαπών: Εργασίες και παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομέςΠιο συγκεκριμένα, στο κλειστό Γυμναστήριο Σαπών πραγματοποιήθηκαν εργασίες θερμο-υγρομόνωσης οροφής, συντηρήσεις βρυσών και τουαλετών, επισκευές αποδυτηρίων, βαψίματα και επιχρίσματα, αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων και εξωτερικών υαλοπινάκων, καθαρισμός χώρων και αιθουσών. Στο ανοιχτό Δημοτικό Στάδιο Σαπών (συντήρηση αποδυτηρίων ομάδων και διαιτητών, αποκαταστάσεις ζημιών του συστήματος ποτίσματος, πάγκων, προβολέων, εξωτερικής περίφραξης και εστιών, επιδιορθώσεις σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές βλάβες, καθαρισμοί και ελαιοχρωματισμοί στον περιβάλλοντα χώρο).Στο κλειστό Δημοτικό Γήπεδο Ξυλαγανής (επισκευές υαλοπινάκων, πορτών, κλειδαριών, επισκευή κατεστραμμένης οροφής, αποκατάσταση προβλημάτων φωτισμού, καθαρισμοί). Στο ανοιχτό Δημοτικό Γήπεδο Προσκυνητών (επισκευή υδραυλικών, εργασίες καθαριότητας και φωτισμού).

Δήμος Μαρωνείας Σαπών: Εργασίες και παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές“Ύστερα από τις παραπάνω στοχευμένες παρεμβάσεις οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών είναι έτοιμες με την επάνοδο της καθημερινότητας και τις σχετικές εγκρίσεις από την πολιτεία, να δοθούν για αξιοποίηση από τους συλλόγους και τους πολίτες” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου και σημειώνεται ότι: “Στόχος των εργασιών και της αναβάθμισης των υποδομών την καλύτερη εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών συλλόγων, αθλητών και πολιτών, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και ενίσχυσης του αγωνιστικού και μαζικού αθλητισμού, όταν φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος