Δήμος Μαρωνείας Σαπών: 600.000 ευρώ από το “ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ” για αθλητικές εγκαταστάσεις

Την αποδοχή ένταξης και χρηματοδότησης ύψους 600.000€ από το πρόγραμμα ‘‘ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ,, της κατασκευής, επισκευής και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών αποφάσισε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών.

Στόχος, η βελτίωση τους και η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού και η ουσιαστική ενίσχυση των αθλητικών υποδομών για τη χρήση τους από συλλόγους και πολίτες.

Δήμος Μαρωνείας Σαπών: 600.000 ευρώ από το “ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ” για αθλητικές εγκαταστάσειςΕπίσης, τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν την αποδοχή της ένταξης του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών στο πρόγραμμα του ‘‘ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ,, για τη χρηματοδότηση σχεδίων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Την ανακήρυξη οριστικού αναδόχου για την αποκατάσταση βλαβών και βελτίωσης της βατότητας δημοτικών οδικών δικτύων της Δημοτικής Ενότητας Σαπών. Και την έγκριση της διαδικασίας προμηθειών περιφράξεων, πληροφοριακών πινακίδων, βρυσών και παγκακιών για τη διαμόρφωση των χώρων των παιδικών χαρών του Δήμου.

Τέλος, αποφασίστηκε η έγκριση παράτασης υλοποίησης της διάνοιξης αποστραγγιστικής τάφρου στην περιοχή της Διώνης, Στρύμης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος