Δήμος Κομοτηνής: Συμπαράσταση προς υγειονομικούς υπαλλήλους που τελούν σε αναστολή

Ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς υπαλλήλους, που τελούν σε αναστολή, έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Κομοτηνής με αφορμή τη συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής του θέματος της αναστολής εργασίας υγειονομικών υπαλλήλων.όπως τονίζεται στην ανακοίνωση το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής τάσσεται κατά της αναστολής εργασίας των υγειονομικών του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής αλλά και όλης της χώρας.

Αναλυτικότερα, το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής τάσσεται κατά της αναστολής εργασίας των υγειονομικών του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής αλλά και όλης της χώρας και θεωρεί ότι πρόκειται για ένα πολύ σκληρό μέτρο που έβγαλε η κυβέρνηση από το οπλοστάσιό της για να εκβιάσει αυτούς που λίγους μήνες πριν καλούσε να χειροκροτήσουμε. Θεωρούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι που επιτελούν ένα λειτούργημα βρισκόμενοι καθημερινά αντιμέτωποι με την ασθένεια και τον θάνατο πρέπει να επιστρέψουν στις θέσεις εργασίας τους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για να μην κινδυνέψουν οι ασθενείς και οι συνάδελφοί τους, και ότι η ελληνική πολιτεία θα πρέπει να προσπαθήσει να τους πείσει με τον διάλογο να προχωρήσουν σε εμβολιασμό χωρίς εκβιαστικά διλήμματα».

Αξίζει να σημειωθεί πως παρούσα στη συνεδρίαση ήταν η εκπρόσωπό τους, η κα Μαρία Κουρτούμα, Προϊσταμένη ΜΕΘ του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Ενώ την ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους υγειονομικούς υπαλλήλους, που τελούν σε αναστολή, την συνυπογράφουν οι παρατάξεις «Κοινωνία Πολιτών» και «Σπάρτακος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος