Ο Δήμος Κομοτηνής καλεί κάθε ενδιαφερόμενο για τη μίσθωση των κάτωθι δημοτικών εκτάσεων και κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2025:
- Δημοτική οικοπεδική έκταση εμβαδού 61,11 τ.μ. ευρισκόμενη επί της Πλατείας Τ.Ε.Ε. στην Κομοτηνή για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
- Δημοτική οικοπεδική έκταση εμβαδού 26,81 τ.μ. ευρισκόμενη επί της Πλατείας Τ.Ε.Ε. στην Κομοτηνή για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
- Δημοτική οικοπεδική έκταση εμβαδού 82,58 τ.μ. ευρισκόμενη επί της οδού Φιλίππου στην Κομοτηνή (έναντι Διογένειου Μεγάρου), για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
- Δύο δημοτικά οικοπεδικά τμήματα εντός του Ο.Τ. 268δ (όπισθεν Δημαρχείου) και συγκεκριμένα: Τμήμα Α΄: εμβαδού 5,59 τ.μ. επί του πεζοδρόμου Ηλέκτρας, και Τμήμα Β΄: εμβαδού 14,35 τ.μ. επί της οδού Δημάρχου Δημητρίου Μπλέτσα στην Κομοτηνή, για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
- Δύο δημοτικά οικοπεδικά τμήματα ευρισκόμενα επί της οδού Φιλίππου στην Κομοτηνή (όπισθεν Θρακικού Ωδείου), και συγκεκριμένα: Τμήμα Α4: εμβαδού 08,40 τ.μ. και Τμήμα Α5: εμβαδού 12,67 τ.μ., για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
- Κοινόχρηστου δημοτικού χώρου εμβαδού 36,08 τ.μ. ευρισκόμενου επί της οδού Μπιζανίου στην Κομοτηνή (παραπλεύρως καταστήματος «Το Πέτρινο»), για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας του Δήμου Κομοτηνής, από την Παρασκευή 10 έως και την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2025, στο τηλέφωνο 25313-52455 και ώρες 08:00-14:00 (κ. Δήμητρα Σιδερούδη).
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος