Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της σπουδαιότητας και της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή της Κομοτηνής τα 100 χρόνια της Ελευθερίας , είναι η επικείμενη έκδοση του «μνημειώδους κι εμβληματικού επιστημονικού τόμου για την Ιστορία της Κομοτηνής», από την αρχή της ύπαρξής της, μέχρι το 1920 αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Κομοτηνής απαντώντας στην ανακοίνωση της «Σύμπραξης Προοπτικής» για τον εορτασμό των Εθνικών Επετείων.
Παράλληλα, σημειώνει ότι πρόκειται για έναν τόμο για τον οποίο εργάζονται εδώ και δύο χρόνια και θα τον παρουσιάσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προσθέτοντας ότι: «Η πανδημία, όμως, και οι υγειονομικοί της περιορισμοί μάς υποχρέωσαν να αναβάλλουμε τις υπόλοιπες δράσεις μας».
Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση: «Ο Δήμαρχος έχει πάμπολλες φορές δηλώσει ότι όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, όποτε οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν. Με τους συλλόγους, τα Πανεπιστήμια και τα σχολεία κλειστά τίποτα από όλα όσα εμβληματικά ονειρευτήκαμε και σχεδιάσαμε δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί!»
Διαβάστε εδώ:Η απάντηση του Δήμου Κομοτηνής στην ανακοίνωση της «Σύμπραξης Προοπτικής» (1)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος