Δήμος Ιάσμου: Στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση του φεστιβάλ Ειρήνης

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι προετοιμασίες του Δήμου Ιάσμου για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Ειρήνης. Με έντονο το χρώμα της τοπικής δημιουργίας, αλλά και την παρουσία καλλιτεχνών από τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Ξεχωριστή σίγουρα στιγμή η κοινή παρουσία επί σκηνής δύο ερμηνευτριών, της Τουρκάλας Ντιλέκ Κοτς και της Ελληνίδας Γλυκερίας στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο Χρήστος Χατζόπουλος και η παρέα του, όπως και οι Balkanatolia θα εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο τρόπο την τοπική μουσική δημιουργία.

Δήμος Ιάσμου: Στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση του φεστιβάλ ΕιρήνηςΤη δυνατότητα να εκδώσουν το δικό τους δωρεάν εισιτήριο για τις συναυλίες του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου έχουν οι δημότες του Ιάσμου, αλλά και οι πολίτες και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Η κράτηση θέσης είναι υποχρεωτική από τον νόμο στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19 και γίνεται με δυο τρόπους :

Με την είσοδο στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιάσμου www.iasmos.gr όπου «πατώντας» πάνω στην εικόνα του Φεστιβάλ Ειρήνης οδηγείται κανείς στο σύστημα κράτησης θέσης μέσω της δωρεάν έκδοσης εισιτηρίου μέσα από το σύστημα της Ticketservices.
ή με τηλεφώνημα στο γραφείο δημάρχου στο 2534-350100, το οποίο θα συνδράμει όποιον πολίτη δεν έχει γενικότερα τη δυνατότητα κράτησης θέσης από το ίντερνετ, καταχωρώντας τα στοιχεία του και εκδίδοντας το δωρεάν ηλεκτρονικό εισιτήριό του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος