Δήμος Ιάσμου: Οι κάτοικοι της Ροδόπης “αγκαλιάζουν” το 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης

Δήμος Ιάσμου: Οι κάτοικοι της Ροδόπης “αγκαλιάζουν” το 1ο Φεστιβάλ ΕιρήνηςΤο πρώτο μέρος του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης στον Ίασμο της Ροδόπης «κύλησε» εξαιρετικά, με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και επισκέπτες από άλλα σημεία της Ροδόπης, να αγκαλιάζουν τη διοργάνωση και να χειροκροτούν τους καλλιτέχνες.

Δήμος Ιάσμου: Οι κάτοικοι της Ροδόπης “αγκαλιάζουν” το 1ο Φεστιβάλ ΕιρήνηςΤο Δημοτικό Γήπεδο του Ιάσμου φιλοξενεί τη σκηνή της διοργάνωσης, όπου τρία ξεχωριστά μουσικά σχήματα από τη Ροδόπη έδωσαν χθες το βράδυ τον δικό τους ρυθμό, σκορπώντας αγαπημένες νότες και μελωδίες: Ο Χρήστος Χατζόπουλος και η παρέα του, οι Rodopi Ensemple και οι Balkanatolia «ταξίδεψαν» το κοινό τους. Μικροί και μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά απόλαυσαν μια εξαιρετική μουσική βραδιά. Με σύμμαχο τον καλό φθινοπωρινό καιρό βρέθηκαν αρχικά στα μονοπάτια της παράδοσης και εν συνεχεία του έντεχνου τραγουδιού.

Δήμος Ιάσμου: Οι κάτοικοι της Ροδόπης “αγκαλιάζουν” το 1ο Φεστιβάλ ΕιρήνηςΣήμερα τη σκυτάλη επί σκηνής παίρνουν τρεις κυρίες της μουσικής από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία, οι: Γλυκερία, Ντιλέκ Κοτς και Νταρίβα Σλάβοβα.
Επί ποδός οι διοργανωτές, με τους νέους και τις νέες κυρίως του Ιάσμου να καθοδηγούν τους επισκέπτες κατά την προσέλευσή τους και να κερδίζουν τις εντυπώσεις με την ευγένεια και την προθυμία τους να εξυπηρετήσουν, αλλά και τους Ερυθροσταυρίτες επίσης παρόντες.

Δήμος Ιάσμου: Οι κάτοικοι της Ροδόπης “αγκαλιάζουν” το 1ο Φεστιβάλ ΕιρήνηςΞεχωριστή η παρουσία του Συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων «Δύναμη Ψυχής», με την πρόεδρο, κα Ροδούλα Κοκκινάκη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ να ενημερώνουν από νωρίς τις γυναίκες του οικισμού Ιάσμου χθες και Μέγα Πιστού σήμερα για τα οφέλη της πρόληψης, αλλά και όλους για την αναγκαιότητα να δηλώσουν δότες μυελού των οστών, γυναίκες και άνδρες από 18 έως 45 ετών, βοηθώντας έτσι συνανθρώπους μας που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο. Έτσι, μαζί με το μήνυμα της ειρήνης που στέλνει η διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ “ταξιδεύει” και αυτό της αλληλεγγύης.
Το φεστιβάλ διοργανώνει ο Δήμος Ιάσμου με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας αν.Μ.Θ. και της ΠΕΔ αν.Μ.Θ..

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος