Δήμος Ιάσμου: Νέοι κάδοι την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Την τοποθέτηση νέων μεγάλων κάδων σε διάφορες περιοχές του δήμου, προσπαθώντας να παρακινήσει τους συνδημότες του στο να διατηρούν το περιβάλλον καθαρό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν , σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, βρισκόμαστε στο δημοτικό δρόμο Κοπτερού- Διαλαμπής.
Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια συνολικής αποκατάστασης για την προστασία του περιβάλλοντος σε ολόκληρη την εδαφική περιφέρεια του δήμου. Βρισκόμαστε, λοιπόν, στο Κοπτερό, ένα σημείο το οποίο ήτανε γεμάτο από ογκώδη αντικείμενα όλο αυτό το διάστημα, και όπως βλέπετε, έχουν αποκατασταθεί πλήρως δύο σημεία στο κεντρικό δρόμο Κοπτερού και Διαλαμπής.” ανέφερε ο δήμαρχος και εξήγησε ότι: για την αποκομιδή ογκοδών αντικειμένων τοποθετούμε 7 μεγάλους κάδους σε Πελεκητή (1), Κοπτερό- Διαλαμπή (2), Ίασμο (2), Σώστη (1), Ασώματο (1).

Στο μήνυμά του καταλήγει ο δήμαρχος με τη σημείωση: “Τοποθετούμε και ενημερωτικές πινακίδες και να γνωρίζουν οι συνδημότες μας ότι πρέπει όλοι μαζί να προστατέψουμε το περιβάλλον και για όσες περιπτώσεις συνδημοτών μας, οι οποίοι παραβαίνουν σκοπίμως τον νόμο και δεν διατηρούν καθαρό τον περιβάλλον να γνωρίζουν ότι από εδώ και ύστερα θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος