Δήμος Ιάσμου: Φεστιβάλ κερασιού ξανά στους Ασωμάτους

Το καθιερωμένο Φεστιβάλ Κερασιού, έπειτα από δύο χρόνια λόγω Covid, επανέρχεται! Το 20ο Φεστιβάλ Κερασιού θα πραγματοποιηθεί για δύο μέρες (Σάββατο – Κυριακή) στον Ασώματο, στις 4-5 Ιουνίου (12.00 – 00.00) κι αναμένεται να είναι το πολυπληθέστερο στην ιστορία του Δήμου Ιάσμου, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Στη σκηνή θα εμφανιστούν ονόματα όπως ο Μεχμέτ Ερδέμ, ο Stavento, οι Kolpa, η Τζωρτζίνα Αλεξάκη, καθώς και τοπικά μουσικά συγκροτήματα.

“Με γεμάτο και πλούσιο πρόγραμμα, λαμπερούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, πολύμορφες και διάφορες εκδηλώσεις, ανανεωμένο και πιο οργανωμένο από ποτέ” υπόσχεται η διοργάνωση.

“Οι αιτήσεις συμμετοχής για Καλλιστεία Κερασιού, Αγάς Κερασιού και Τουρνουά Μπάσκετ θα υποβάλλονται έως Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, ώρα 15.00, τηλεφωνικά στο 2534350100. Επίσης, από το ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις για χορηγούς και πωλητές του φεστιβάλ”.

Info
Ο Δήμαρχος Ιάσμου, κ. Οντέρ Μουμίν, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 25η Μαΐου στις 11:00 στο Γήπεδο Ασωμάτων, σχετικά με το 20ο Φεστιβάλ Κερασιού, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4 – 5 Ιουνίου 2022.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος