Δήμαρχος Ιάσμου: Κάλεσμα προς όλους για συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης στον Ίασμο της Ροδόπης απεύθυνε ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, μιλώντας σήμερα Πέμπτη στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες».

Όπως είπε, τα 2/3 των εισιτηρίων και για τις δύο συναυλίες έχουν ήδη εξαντληθεί. Σημείωσε ότι θα είναι αυστηρή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, σύμφωνα με όλα όσα προβλέπει η πολιτεία για τις εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους. Δεν παρέλειψε να επισημάνει πόσο σημαντική είναι η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία δύο χρόνια με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων “Δύναμη Ψυχής”, που θα είναι και στο Φεστιβάλ με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων για την ανάγκη πρόληψης στη μάχη με τον καρκίνο.

Δήμαρχος Ιάσμου: Κάλεσμα προς όλους για συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ ΕιρήνηςΕπίσης, ο κος Μουμίν στάθηκε και στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Μέγα Πιστό το πρωί της Κυριακής με έργα 95 μαθητών και μαθητριών από Δημοτικά Σχολεία του δήμου Ιάσμου και με θέμα την ειρήνη, λέγοντας ότι τα παιδιά δείχνουν με ευαισθησία, με δημιουργία και πολλά χρώματα πως ο μόνος δρόμος είναι η ειρήνη.

Τέλος, ο δήμαρχος Ιάσμου, μιλώντας για την προσπάθεια αυτή που στόχο έχει να αναδείξει το χαρακτηριστικό της πολυπολιτισμικότητας της περιοχής, υπενθύμισε τα λόγια του σπουδαίου Μαχάτμα Γκάντι, ότι δηλαδή: «Δεν υπάρχει δρόμος για την Ειρήνη, η Ειρήνη είναι ο δρόμος», καλώντας όλους να αγκαλιάσουν το Φεστιβάλ Ειρήνης και να καταστήσουν τον Δήμο Ιάσμου τόπο-κέντρο της ειρήνης, της πολυπολιτισμικότητας και της συνύπαρξης. Τέλος, ευχαρίστησε την Περιφέρεια αν.Μ.Θ. και προσωπικά τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο για την οικονομική στήριξη του Φεστιβάλ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος