Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους δικαιώνει τους ΑμεΑ σε σχέση με το αίτημά τους προς τον ΕΦΚΑ να τους χορηγεί τις τρισέλιδες αποφάσεις Αναπηρίας.
«Αυτό που θέλουμε είναι να το αποδεχθεί ο Διοικητής του ΕΦΚΑ και όπως υποστηρίζει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους να χορηγείται με μια απλή αίτηση. Δυστυχώς δεν υπάρχει ανταπόκριση από τους αρμόδιους φορείς. Ωστόσο αν το αρνούνται θα πρέπει το αιτιολογήσουν. Για το θέμα αυτό είναι ενήμερος και ο Συνήγορος του Πολίτη, η Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας, αλλά και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων.
Καλό θα είναι να υπάρξει ανταπόκριση, γιατί αλλιώς θα καταθέσουμε μηνύσεις», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, το μέλος της Διαδικτυακής ομάδας «Συνήγορος των ΑμεΑ», Ανδρέας Μπαρδάκης.
Η συνέντευξη του κ. Μπαρδάκη στην ΕΡΤ Κομοτηνής
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος