Διακοπές στην κυκλοφορία του οδικού δικτύου ανατολικά της Ροδόπης λόγω πλημμυρικών φαινομένων

Η κακοκαιρία «δοκιμάζει» τις αντοχές της Ροδόπης. Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε ήδη τα πρώτα προβλήματα και στο οδικό δίκτυο.

Διακοπές στην κυκλοφορία του οδικού δικτύου  ανατολικά της Ροδόπης λόγω πλημμυρικών φαινομένωνΔιακοπές σημειώνονται στην κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Αμαράντων – Φυλακίου, Τσιφλικίου-Λοφαρίου και Μικρού Πιστού με τις διασταυρώσεις στα σημεία αυτά να είναι απροσπέλαστες.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν οι διερχόμενοι οδηγοί και σε άλλα σημεία της Ροδόπης, καθώς όλες οι Ιρλανδικές διαβάσεις του Νομού είναι καλυμμένες από ορμητικούς χειμάρρους. Σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να απομακρύνει ακινητοποιημένο όχημα από την Ιρλανδική Διάβαση της Αετοκορυφής.

Το κανάλι στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής δεν άντεξε στην πίεση των υδάτων με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι για την επανάληψη των πλημμυρικών φαινομένων στον οικισμό των Αμαράντων.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από σήμερα το απόγευμα. Μεγάλη προσοχή όμως απαιτείται στην  ανατολική Ροδόπη. Οι υπεύθυνοι της Πολιτικής προστασίας συμβουλεύουν να περιορίσουν όλοι τις  μετακινήσεις και να μείνουν  μακριά από ποτάμια, ρέματα, ιρλανδικές διαβάσεις.

Φώτο:Δ.Ευγενίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος