Διαδικτυακό επιστημονικό συνέδριο για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή

Η Κοσμητεία της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης – με τη συμμετοχή των Τμημάτων Ιστορίας και Εθνολογίας, Ελληνικής Φιλολογίας και Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών – διοργανώνει διαδικτυακό επιστημονικό συνέδριο για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή από σήμερα έως τις 24 Οκτωβρίου 2022.

Στο Συνέδριο θα γίνουν εξήντα έξι (66) ανακοινώσεις από εβδομήντα δύο (72) πανεπιστημιακούς, μεταδιδάκτορες, διδάκτορες, μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες και ερευνητές.

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η επανεκτίμηση των τραγικών γεγονότων, των επιπτώσεων και του αντίκτυπου της Μικρασιατικής Καταστροφής στην Ελλάδα κατά τον αιώνα, που μεσολάβησε από την κατάρρευση του μικρασιατικού μετώπου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος