Δέκα οι «Γαλάζιες Σημαίες» σε Ροδόπη – Ξάνθη

Διατηρούνται και για το φετινό καλοκαίρι οι τέσσερις «Γαλάζιες Σημαίες» στον Δήμο Κομοτηνής, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια χρονιά την ποιότητα των ακτών της περιοχής.

Συγκεκριμένα, το διεθνές σύμβολο καθαριότητας, οργάνωσης και βιώσιμης διαχείρισης θα κυματίζει και φέτος στις παραλίες Ιουλίας Φαναρίου, Κάμπινγκ Φαναρίου, Αρωγής και Μέσης.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, έρχεται να προστεθεί και η παραλία Κρυονερίου του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των βραβευμένων ακτών σε πέντε.

Σταθερή στις “Γαλάζιες Σημαίες” παραμένει η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, με πέντε παραλίες να διατηρούν τη διάκριση για τις παραλίες Πόρτο Μόλο Αβδήρων, Λευκίππου, Μάνδρας, Μυρωδάτου και Μαγγάνων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος