ΔΕΗ: Επανυποβολή αιτήσεων πελατών Αγροτικής Χρήσης για μειωμένο ΕΤΜΕΑΡ

Τη δυνατότητα επανυποβολής των αιτήσεων των πελατών Αγροτικής Χρήσης, προκειμένου να υπαχθούν σε καθεστώς μειωμένων χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ για τον αναδρομικό υπολογισμό των ετών 2019-2020 δίνει ο ΔΑΠΕΕΠ, από σήμερα Δευτέρα και για χρονικό διάστημα ενός μήνα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Στο link meiwmenes-xrewseis-agrotwn.dapeep.gr του Υποσυστήματος Παροχών Αγροτικής Χρήσης του ΔΑΠΕΕΠ, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για μειωμένο ΕΤΜΕΑΡ, είτε ως νέοι δικαιούχοι είτε να τροποποιήσουν την προηγούμενη αίτηση που υπέβαλλαν την περίοδο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου 2020.

Αν το αίτημα εγκριθεί από το ΔΑΠΕΕΠ θα υπαχθούν σε Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ και οι καταναλώσεις για τα έτη 2019 και 2020 θα επανατιμολογηθούν αναδρομικά, με μειωμένη τιμή χρέωσης 9,01 €/MWh. Σε αντίθετη περίπτωση, για τις καταναλώσεις των παραπάνω ετών θα χρεωθούν αναδρομικά με την τιμή χρέωσης βάσης του ΕΤΜΕΑΡ, δηλαδή με 17 €/MWh.

Στην ιστοσελίδα του ΔΑΠΕΕΠ και στον σύνδεσμο dapeep.gr/perivallon/diarroi-anthraka/meiomenes-xreoseis-etmeap μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τους δυνητικούς δικαιούχους και για τη διαδικασία της αίτησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος