Τρόφιμα για το λαό της Ουκρανίας, που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες λόγω των θλιβερών γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα του συγκεντρώνουν η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
“Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους πολίτες να συμβάλουν σε αυτή την ανθρωπιστική βοήθεια προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες παντός τύπου, γάλα εβαπορέ, γάλα σε σκόνη για παιδιά, δημητριακά, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι και παξιμάδια).” αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ και σημειώνεται ότι: “Τα τρόφιμα θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό”.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι: “Η συνδρομή σας στην προσπάθεια αυτή θα γίνεται δεκτή από σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου στα γραφεία της οργάνωσης Περγάμου 1 τις ώρες 18:00-20:00”.
Info
Τηλέφωνα επικοινωνίας για τις υπόλοιπες ώρες: 6955-196609 κ.ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και 6978-887854 κ. ΡΑΠΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος