ΔΕΕΠ Ξάνθης: Συγχαρητήρια στον μαθητή Τ. Ευαγγελόπουλο για διάκρισή του σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής

Τα συγχαρητήρια της στο μαθητή Ταξιάρχη Ευαγγελόπουλο, μαθητή της Β΄ τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης, εκφράζει η ΔΕΕΕΠ της ΝΔ Ξάνθης με αφορμή τη σημαντική διάκρισή του σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής.

Παράλληλα, με την ίδια ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ κος Αλέξανδρος Νταμπουρατζής συγχαίρει τους γονείς του, τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου όπου φοιτά και όλους όσοι συνέβαλλαν στην επίτευξη αυτής της προσπάθειας. «Τέτοιες διακρίσεις στέλνουν μήνυμα ελπίδας για τα νέα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά. Ειδικά εμείς οι Ξανθιώτες είμαστε διπλά υπερήφανοι, όταν βλέπουμε μαθητές από σχολεία της περιφέρειας να διαπρέπουν. Το παράδειγμα του μαθητή και του σχολείου αποδεικνύουν ότι η σκληρή εργασία οδηγεί στην αριστεία και την πρωτοπορία» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σε αναφορά του δεν στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο κος πρόεδρος σημειώνει:» έχει κάνει παρεμβάσεις ώστε οι μαθητές στα ελληνικά σχολεία να αποκτούν εξοικείωση με την πληροφορική και τις εφαρμογές της από πολύ μικρή ηλικία. Στο πλαίσιο αυτό θεσμοθετήθηκαν τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, τα οποία εντάσσονται στο υποχρεωτικό πρόγραμμα του νηπιαγωγείου, του δημοτικού και του γυμνασίου, αποβλέποντας μεταξύ άλλων στην καλλιέργεια δεξιοτήτων που συνδέονται με τις νέες τεχνολογίες. Η προσχολική εκπαίδευση στη χώρα μας μπαίνει σε μία νέα ψηφιακή εποχή καθώς τίθεται σε λειτουργία το πρόγραμμα της πιλοτικής εφαρμογής τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών σε 200 νηπιαγωγεία».

Και καταλήγει με τη σημείωση ότι: «Η εξοικείωση των παιδιών με τις νέες τεχνολογίες και η αποφασιστικότητά τους να μελετήσουν και να διακριθούν, μας γεμίζει όλους με αισιοδοξία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος