ΔΕΕΠ Ροδόπης: Συγχαρητήρια για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

ΔΕΕΠ Ροδόπης: Συγχαρητήρια για την εισαγωγή στα ΑΕΙ“Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία τους -που ίσως φέτος έχει επιπρόσθετη αξία καθώς κλήθηκαν να εξεταστούν μέσα σε πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες- συνιστά ελπίδα και προοπτική για τον τόπο μας και μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια”, αναφέρουν σε επιστολή τους ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Ροδόπης, Ι. Βεζυργιαννίδης και η υπεύθυνη Τομέα Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, Ελένη Χατζή. Παράλληλα, εύχεται, “καλή πρόοδο στην ακαδημαϊκή τους διαδρομή με πίστη και προσήλωση στους στόχους τους”.

Με την ίδια επιστολή συγχαίρουν τους γονείς και εκπαιδευτικούς, που, όπως αναφέρουν, “ήταν συνοδοιπόροι τους στο δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι στη γνώση κι ο καθένας με το ρόλο του στήριξε την πορεία τους και μοιράστηκε την αγωνία τους.”

Και η επιστολή τελειώνει με την σημείωση: “Όσοι δεν εκπλήρωσαν το στόχο τους είναι σημαντικό να έχουν θέληση, επιμονή και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους για να καταφέρουν να πετύχουν αυτό που επιθυμούν. Μπορεί πολλά να κρίνονται από το αποτέλεσμα αλλά η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.
Και να θυμόμαστε πάντα ότι η πιο σημαντική σπουδή είναι να γίνεσαι κάθε μέρα λίγο καλύτερος άνθρωπος”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος