ΔΕΔΗΗΕ Κομοτηνής: Απολογισμός έργου από την Διευθύντρια Γ. Ανδρέου

Με τις ευχές της Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ και της Διευθύντριας Γεωργίας Ανδρέου, παρουσία των υπευθύνων στελεχών έγινε και στην Π.Κομοτηνής η καθιερωμένη εκδήλωση για την νέα χρονιά με την κοπή της Βασιλόπιτας.

ΔΕΔΗΗΕ Κομοτηνής: Απολογισμός έργου από την Διευθύντρια Γ. Ανδρέου

Κατά τη διάρκεια της λιτής εκδήλωσης παρουσιάσθηκαν και σχολιάστηκαν τα αποτελέσματα του 2020 με τις ευχαριστίες της Διευθύντριας για την εξαιρετική συνεργασία όλων των εργαζομένων, αλλά και των τοπικών φορέων και συνεργατών πάντα με την αμέριστη συνδρομή της Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης, «που», όπως είπε, «οδηγεί σε άριστα αποτελέσματα για την επιχείρηση και την προσφορά της στην τοπική κοινωνία».

Σύμφωνα με την κα Ανδρέου το περασμένο έτος επετεύχθη η βελτίωση και αναβάθμιση του δικτύου προς οχυρό Νυμφαίας, του δικτύου του κάθετου Άξονα προς Βουλγαρία – ολοκλήρωση,του δικτύου προς Κέχρο, των αρδευτικών δικτύων Προσκυνητών, των δικτύων στις παραλίες προς Μαρώνεια, Όσιο Δαυΐδ. Ενώ συνεχίστηκαν εργασίες της υπογείωσης και αναβάθμισης του δικτύου της πόλης της Κομοτηνής και αντικατάσταση γυμνών αγωγών ΧΤ με συνεστραμμένα σε επτά οικισμούς του Ν.Ροδόπης.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του έτους 2020:ΔΕΔΔΗΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος