Δ. Τσιβούλας: Απαιτείται ψυχραιμία ωριμότητα σύνεση και χαμόγελο

«Πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα σε κάθε τομέα» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές ιστορίες» ο Δημήτρης Τσιβούλας, δημιουργός από την Θεσσαλονίκη. Μίλησε ΄΄Για Όλα Και Κανένα΄΄,( αυτός ήταν ο τίτλος της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς), αλλά και για τον κορονοϊό, την αλόγιστη στάση ορισμένων, και το «εύκολο» που έχει κυριαρχήσει.

Δ. Τσιβούλας: Απαιτείται ψυχραιμία ωριμότητα σύνεση και χαμόγελο Ο Δημήτρης Τσιβούλας παρουσίασε ένα «δροσερό» τραγούδι στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ένα swing γεμάτο χιούμορ και αισιοδοξία με τίτλο: ‘’Ένα Χαμόγελο΄΄. «Γίναμε λάτρεις του «εύκολου» παντού» είπε  προβληματισμένος για να σημειώσει «όλοι άρχισαν να αναζητούν την εύκολη λύση » αναζητώντας, όπως εξήγησε, “την εύκολη επαγγελματική ανέλιξη, την εύκολη επιτυχία» προτρέποντας να “δούμε ξανά τι έκαναν οι γενιές που έχτισαν την Ελλάδα.”

Όπως ανέφερε ο κος Τσιβούλας τότε «άκουγαν Τσιτσάνη, Χατζιδάκι, τραγούδαν «Το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό», σήμερα απλά μιμούμαστε.» Δεν παρέλειψε ο ταλαντούχος δημιουργός να αναφέρει ότι υπάρχει θέμα επιβίωσης των καλλιτεχνών, «εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που δεν μπορούν να εργαστούν  λόγω της Πανδημίας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης» είπε. Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του ζητώντας από όλους και όλες να έχουν «ψυχραιμία, ωριμότητα και σύνεση» να ακούνε τους ειδικούς και όχι όσους βλέπουν συνωμοσίες επισημαίνοντας την ανάγκη να είμαστε αισιόδοξοι και να χαμογελάμε λέγοντας με σιγουριά ότι: «Δεν πρόκειται να σταματήσει η ζωή».
Φώτο: Δημήτρης Τσιβούλας ρεπορτάζ-κείμενο: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος