Δ. Σκιντζής: Κάντε ποδήλατο όσο περισσότερο γίνεται

Δεκαπέντε (15) χρόνια ποδηλάτης ο Δημήτρης Σκιντζής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής εργάζεται ως γυμναστής φυσικής αγωγής στα ΑμεΑ στο Σύλλογο “Περπατώ”. Οι καλοκαιρινές του «ανάσες» έχουν πολλές ορθοπεταλιές και μεγάλες διαδρομές με το ποδήλατο.

Δ. Σκιντζής: Κάντε ποδήλατο όσο περισσότερο γίνεταιΑποφεύγει πάντα τις ώρες με υψηλές θερμοκρασίες, τους δρόμους με πολύ κίνηση και φροντίζει να πίνει πολύ νερό. «Ο κόσμος πηγαίνει στη θάλασσα, η κίνηση είναι αυξημένη. Έτσι επιλέγω πάντα πρωινές ώρες ή αργά το απόγευμα και τους επαρχιακούς δρόμους που δεν έχουν κίνηση», δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες».

«Η Κομοτηνή δείχνει να έχει μια σωστή οδηγική συμπεριφορά, ωστόσο, θέλει πάντα πολύ προσοχή, χρήση κράνους και τα μάτια μας δεκατέσσερα», δηλώνει και προσθέτει πως «το κράνος και η τήρηση του ΚΟΚ είναι σημαντική, σώζει ζωές. Έχουμε δει πολλά ατυχήματα, είναι κρίμα να γίνουν κι άλλα».
Χαρακτηρίζει την Νυμφαία «σπουδαίο καταφύγιο» και για τους ποδηλάτες και για τους περιπατητές. Και σπεύδει να τονίσει ότι είναι πολλά τα οφέλη για τους ποδηλάτες: Φυσική κατάσταση, άσκηση, διαφυγή, καθαρό οξυγόνο. «Είναι ένα μέσο φιλικό προς το περιβάλλον γι αυτό κάντε ποδήλατο όσο περισσότερο γίνεται τηρώντας πάντα τον ΚΟΚ και παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας» τονίζει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος