Δ.Παπαλεξίου: Απεγκλωβισμός μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Λοφάριο- Ας μείνουν στα σπίτια τους οι πολίτες

Σε απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, κατοίκου στο Λοφάριο της Ροδόπης, προχώρησαν πριν λίγο άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας και της Αστυνομίας. Ενώ θα απομακρυνθούν και τέσσερις οικογένειες από τις κατοικίες τους εφόσον κριθεί σκόπιμο από τη Δημοτική Αρχή.

«Μόλις γυρίσαμε από το Λοφάριο. Το Λοφάριο έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ιδιαίτερα στη διασταύρωση, όπου έχει γίνει και διακοπή της κυκλοφορίας.» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο κος Δημήτρης Παπαλεξίου, προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ροδόπης. Ιδιαίτερη προσπάθεια έγινε και για την ανάσυρση ενός αυτοκινήτου, παρασυρμένο από παρακείμενο ρέμα, ο οδηγός του οποίου σώθηκε μόλις την τελευταία στιγμή.

Πλημμυρισμένα και τα Αμάραντα της Ροδόπης, μετά το σπάσιμο του καναλιού στη ΒΙΠΕ. “Το νερό είναι πάρα πολύ. Έχει υπερχειλίσει σε πολλά σημεία, ακόμη και στον Άρατο είναι πάνω από το δρόμο.” σημείωσε ο κος Παπαλεξίου τονίζοντας ότι υπάρχουν πλημμυρισμένες κατοικίες σε Λύκειο, Τσιφλίκι, Αμάραντα, Λοφάριο κ.α.

Έκκληση να παραμείνουν οι κάτοικοι στα σπίτια τους απήθυνε ο κος Παπαλεξάνδρου, “Έχουμε lock down δεν χρειάζεται να πάνε πουθενά. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.” τόνισε προσθέτοντας “Όλοι είμαστε στο δρόμο και επί ποδός κανείς δεν είναι στο γραφείο ας προσέξουν όμως και οι πολίτες.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος