Δ. Καρβούνης: ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ να στηλιτεύσουν όσα είπε η κ. Μπακογιάννη για την Ροδόπη

Την στηλίτευση από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και του ΚΚΕ τοπικά και κεντρικά, «του τρόπου με τον οποίο απευθύνθηκε στους κατοίκους του ορεινού όγκου της Ροδόπης η Ντόρα Μπακογιάννη», ζήτησε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Καρβούνης.

«Δεν μπορεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΚΚΕ όταν αναφέρονται στο θέμα να σιωπούν και να μην τοποθετούνται για ένα τόσο σοβαρό θέμα που άπτεται της Δημοκρατίας και για τον ωμό εκβιασμό της Μειονότητας από στέλεχος της κυβέρνηση. Δεν είναι θέμα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες της Μειονότητας… », τόνισε ο κ.Καρβούνης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νότης Χαραλαμπίδης, υποστήριξε πως δεν δικαιολογείται μία πρώην υπουργός και ένα στέλεχος με την πείρα της Ντόρας Μπακογιάννη, να προβαίνει σε  τέτοιου είδους συμπεριφορές. «Με αυτή την κίνηση η ΝΔ δείχνει το έλλειμμα προστασίας των θεσμών στη χώρα μας», δήλωσε ο κ. Χαραλαμπίδης.

Για «ωμό εκβιασμό από πλευράς Ντόρας Μπακογιάννη», κάνει λόγο και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ,  προς πολίτες της μειονότητας σε χωριό της Θράκης. «… Η μειονότητα στη Θράκη πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε όλα τα κόμματα και τους τοπικούς μεσάζοντες που διαχρονικά την εκμεταλλεύονται και την εκβιάζουν», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σύνταξη: Βασιλική Μαχαίρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος