Δ. Χαρίτου: Θα είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει να αναταχθεί η μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα

“Εύχομαι στη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα να έχει μια παραγωγική, κερδοφόρα και δημιουργική χρονιά”ευχήθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, ο κος Δημήτρης Χαρίτου στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών κι Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης. “Είναι γεγονός ότι η μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα την δεκαετία της κρίσης σήκωσε δυσανάλογο βάρος από αυτό που της αναλογούσε.”

Όπως τόνισε ο κος Χαρίτου “Ανέμενα όμως στη νέα, χωρίς δεσμεύσεις, περίοδο που μπήκε η χώρα, να υπάρξουν στοχευμένες πολιτικές στήριξης της επιχειρηματικότητας, ώστε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει στην οικονομική και παραγωγική δραστηριότητα της χώρας. Όμως τίποτα δεν υπάρχει από αυτές τις προσδοκίες, εξακολουθούν να είναι ζητούμενα και αιτούμενα αυτά που θέτει ο κλάδος της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας.”
Στη συνέχεια ο κος Χαρίτου αναφέρθηκε στη μείωση της αγοραστικής δύναμης μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας, η οποία όπως είπε, “μας οδήγησε στην συρρίκνωση του τζίρου της επιχειρηματικότητας.”

” Πολύ πρόσφατα είχα μια πολύ παραγωγική συνάντηση με το προεδρείο της Ομοσπονδίας που είχε μια τοπική διάσταση. Η έλλειψη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου αξιοποίησης του κάθετου άξονα, οδήγησε ώστε να δημιουργηθεί αρνητικό ισοζύγιο για την μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα της περιοχής μας με κλάδους της να υφίστανται αφόρητη πίεση. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει να αναταχθεί η μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα και η περιοχή μας, κάτι που τόσο έχουμε ανάγκη.” κατέληξε ο βουλευτής της Ροδόπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ