Δ. Χαρίτου: Ο κορονοϊός είναι παρών – Δεν είμαστε απρόσβλητοι

«Οφείλουμε και σήμερα να μην ξεχνούμε ότι ο κορονοιός είναι εδώ, είναι παρών, ότι δεν είμαστε απρόσβλητοι. Μας το υπενθυμίζουν τα πρόσφατα κρούσματα, η καραντίνα στο Αγίασμα αλλά και τα περιοριστικά μέτρα στον Δήμο Ιάσμου», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης ο κος Δημήτρης Χαρίτου.

Ο βουλευτής της Ροδόπης ευχήθηκε στους κατοίκους της περιοχής να περάσουν αυτή τη δοκιμασία όσο πιο ανώδυνα γίνεται, κάνοντας έκκληση στους κατοίκους να μην υποτιμήσουν αλλά να τηρήσουν τα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

«Οφείλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα από αυτήν την δοκιμασία, να γίνουμε σοφότεροι για την αξία των δημόσιων δομών, όπως της υγείας, για τη σημασία των δημόσιων πολιτικών παρέμβασης για να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση, αλλά και η οικονομική που είναι προ των πυλών. Γιατί η οικονομική ύφεση όσο και αν το κρύβουν προηγήθηκε, συναντήθηκε με την πανδημία, που βέβαια την επιτάχυνε στην συνέχεια», τόνισε ο βουλευτής.

Αναφερόμενος στην “μάχη” που δόθηκε κατά της Πανδημίας τόνισε ότι ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα  σε επικοινωνία με τις διοικήσεις του Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας, “παρακολουθούσαμε τους σχεδιασμούς και έχω την αίσθηση και νομίζω θα συμφωνήσετε ότι η στελέχωση σε τοπικό επίπεδο των δομών υγείας την προηγούμενη περίοδο συνέβαλε στο να είναι περισσότερο θωρακισμένο το δημόσιο σύστημα υγείας και είναι αλήθεια ότι τα πήγαμε καλά ως Νομός και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ