Δ. Χαρίτου: Αναγκαία η επαναλειτουργία της Shelman

Στην αναγκαιότητα επαναλειτουργίας της Βιομηχανικής Μονάδας Shelman αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου.

Δ. Χαρίτου: Αναγκαία η επαναλειτουργία της Shelman«Μας αφορά πρωτίστως ως περιοχή» είπε και τόνισε ότι «ακόμη περιμένουν οι εργαζόμενοι της βιομηχανίας Shelman να χρηματοδοτηθεί από την Αναπτυξιακή Τράπεζα ένα βιώσιμο σχέδιο επαναλειτουργίας της στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής» είπε ο κος Χαρίτου.

Παράλληλα σημείωσε ότι το θέμα συζητήθηκε δύο φορές στη Βουλή. Κατηγόρησε για εμπαιγμό τον Υπουργό Ανάπτυξης σημειώνοντας ότι ρώτησε ρητορικά «αν συμφωνούμε να χρηματοδοτηθεί το επιχειρησιακό σχέδιο από την Αναπτυξιακή Τράπεζα;»

Όπως τόνισε ο κος Χαρίτου «σε μία εποχή που τα προϊόντα του ξύλου ανεβαίνουν στη διεθνή αγορά, η κυβέρνηση δεν προχωρά στην επαναλειτουργία της Βιομηχανίας, αλλά στην πώληση της ως παλιοσίδερα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά του για τη στάση του τραπεζικού συστήματος σημειώνοντας: «τέτοιο τραπεζικό σύστημα θέλετε να έχει αγκιστρωμένες παραγωγικές μονάδες και αντί σε εξυγίανση να τις οδηγεί σε διάλυση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος