Χωρίς τον Αυτόνομο Μηχανισμό Πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα φέτος η Μαρώνεια;

Χωρίς τον Αυτόνομο Μηχανισμό Πρόσβασης ΑμεΑ -sea trac- θα μείνει στη θάλασσα φέτος η Μαρώνεια; Αναρωτιέται -και ρωτά- το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ροδόπης, βλέποντας και τα δεδομένα που ισχύουν, αν θα τοποθετηθεί φέτος το καλοκαίρι το sea trac.

Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΤ Κομοτηνής του προέδρου του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης, Τρύφωνα Καρούντζου, έχει αποστείλει δύο φορές έγγραφο στον δήμαρχο Μαρώνειας-Σαππών, Ντίνο Χαριτόπουλο. Μάλιστα, ο ίδιος ετοιμάζεται να αποστείλει και επιστολή, η οποία θα αναφέρει πως το Σωματείο θα επιδείξει ανοχή για φέτος.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει να παραλαμβάνεις από άλλους δημάρχους και να μην ενημερώνεσαι… Αλλά δεν γίνεται εδώ στην Ελλάδα για όλα να φταίνε οι προηγούμενοι. Ο κ. Χαριτόπουλος κυρίως προβάλλει οικονομικούς λόγους. Εμείς θα επιδείξουμε ανοχή και θα παρακολουθούμε τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής στο θέμα της προσβασιμότητας των ΑμεΑ. Θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις και με τον κ. Χαριτόπουλο, αλλά και με όλους τους δημάρχους. Ωστόσο, ένα ερώτημα θα ήθελα να θέσω, αν κάποιος , έστω και ο ίδιος ο κ. Χαριτόπουλος, είχε ένα παιδί με αναπηρία και πέρυσι έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα, αλλά φέτος δεν μπορεί να κάνει. Τι θα του απαντούσε του παιδιού…», αναρωτήθηκε με πικρία ο κ. Καρούντζος.

Ο κ. Χαριτόπουλος, λόγω του θέματος της πυρκαγιάς και της έκτακτης σύσκεψης που ακολούθησε για το τι μέλλει γενέσθαι στην επόμενη μέρα και την αποτύπωση του μεγέθους της καταστροφής, μας παρέπεμψε για απαντήσεις στην ΕΡΤ την ερχόμενη Δευτέρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος