Χατζή Εμιν Αγά, ο Μεγάλος Ευεργέτης της Ξάνθης

Εκδήλωση για την παρουσίαση της ιστορικής έρευνας του Γεωργίου Φ. Μπατζακίδη, Ιστορικού-Ερευνητή, με τίτλο «Χατζή Εμιν Αγά, ο Μεγάλος Ευεργέτης της Ξάνθης» διοργανώνει την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στην Καπναποθήκη «Π», στην αίθουσα «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ» το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Την ίδια ημέρα θα λάβει χώρα και επετειακή Έκθεση Φωτογραφίας του συλλέκτη Κώστα Μαυρομάτη με θέμα, «Ρολόι της Ξάνθης- 150 χρόνια, σύμβολο της πόλης, 1870-2020».

Διάρκεια Εκθέσεως: 3– 24 Σεπτεμβρίου. Ώρες Λειτουργίας Εκθέσεως: Πρωί, 09:00-14:00 (κατόπιν συνεννοήσεως) Απόγευμα, Δευτέρα-Παρασκευή, 17:00-21:00. Η είσοδος στην εκδήλωση, λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό της πανδημίας, θα επιτραπεί μόνον σε όσους έχουν πιστοποιητικό είτε εμβολιασμού, είτε νοσήσεως και θα έχουν κλείσει θέση έχοντας λάβει συγκεκριμένο αριθμό καθίσματος, μέσω του ομιλητή.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδηλώσεως οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα.
Η έκθεση φωτογραφίας θα είναι επισκέψιμη δωρεάν για το κοινό, με την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

ΙΔΡΥΜΑ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος