Χαρά Κεφαλίδου: Ναι στην κυβέρνηση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής

Για τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, μίλησε το περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΜ-Θ, η Βουλευτής του κόμματος στην Δράμα, Χαρά Κεφαλίδου.

Η κ. Κεφαλίδου στάθηκε στο γεγονός της αυξημένης συμμετοχής, κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος στρέφει-σύμφωνα με την κ. Κεφαλίδου-, τη σκέψη του προς το ΠΑΣΟΚ και θέλει ενεργό συμμετοχή του στο πολιτικό σκηνικό.
Το ερώτημα που τίθεται επίμονα μια και ο πρόεδρος του κόμματος ζήτησε εκλογές, με ποιους θα συνάψει συνεργασίες το ΠΑΣΟΚ, που φιλοδοξεί να είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων, δεδομένου, πως το σύστημα της απλής αναλογικής με αυτές τις συνθήκες, δύσκολα να εξασφαλίσει το πρώτο κόμμα αυτοδυναμία.
Απαντώντας η κ. Κεφαλίδου τόνισε, πως ο Ελληνικός Λαός, που θα δώσει τα εκλογικά ποσοστά, θα δώσει και την εντολή στο κάθε κόμμα για συνεργασία, κάτι για το οποίο στην Ελλάδα, καταφεύγουμε ως λύση αναγκαστική και όχι από επιλογή. Σε αντίθεση βέβαια με την Ευρώπη, που συνασπισμοί κομμάτων σχηματίζουν κυβερνήσεις, από τις οποίες κυβερνιούνται οι χώρες.
«Είναι καλό να αποφεύγουμε τους δογματισμούς. Είναι ώρα να βρούμε τα σημεία που μας ενώνουν και να σχηματισθεί μία κυβέρνηση με πρόσωπο κοινής αποδοχής και από τα τρία κόμματα,-ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ- τα οποία αυτόν τον μήνα βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς εσωκομματικών διαδικασιών. Βέβαια υπάρχει και η δεύτερη προσφυγή στις κάλπες, αν δεν βρεθεί η λύση συνεργασίας», τόνισε καταλήγοντας η κ. Κεφαλίδου.
Σημειώνεται πως το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής θα γίνει το τριήμερο από τις 20-22 Μάη στην Αθήνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος